Bemutatkozás

Segíteni szeretnék neked időről időre egy-egy gondolattal, jótanáccsal, kapaszkodóval, terápiával, tanácsadással, írással, könyvvel, vagy képzéssel. Neveléstudományból és pszichológiából is doktoráltam, analitikus gyermekterápiát tanultam, pszichopedagógusként saját, integratív játékterápiás módszeremmel és szülői tanácsadással segítek az érzelmi, viselkedési, alkalmazkodási gondokkal küzdő gyermekeknek és családjuknak. Gyermekeknek maguk és a világ jobb megértésében, viselkedésváltozásban, szülőknek nevelésben, és abban, hogy ismét harmonikus legyen a szülő-gyerek kapcsolat. Ehhez a játék varázslatos, mesés világa tökéletes terep. Bővebben: https://kapcsolatszerviz.hu

Pedagógus, gyógypedagógus, pszichológus, orvos, védőnő, gyermekvédelmi és szociális szakember kollégáimnak játékterápiás képzéseket tartok.

Önálló köteteim jelentek és jelennek meg szülőknek és szakembereknek, a Móra Kiadó gondozásában.

https://mora.hu/alkoto/eigner-bernadett-dr

Megismerhetsz engem és a módszereimet, elolvashatod írásaimat, csatlakozhatsz képzéseimhez, vagy szülőként is fordulhatsz hozzám segítségért, hogy boldogabban éljétek a családi életeteket. Ezt szolgálja módszerem is, a Játékos Megértő Nevelés, melyről könyveimben is olvashatsz, amellyel képzéseimen is találkozhatsz, és amely alapján dolgozom a gyermekekkel és szülőkkel a terápiában. Célom, hogy a szeretetteljes, megértő, együttérző és játékos megközelítés, a kapcsolatközpontú szemlélet és módszerek minél szélesebb körben elterjedjenek, hogy egyre több legyen az olyan család, ahol a csatatér helyébe a játéktér épül.

Dr. Eigner Bernadett

pszichopedagógus, gyermekterapeuta, integratív játékterapeuta

Keresés

Könyveim

Legújabb kötet már rendelhető

Kapcsolat

Contact Form Demo (#3)